Dashboard | +Follow
Pororo
Rawrrrr



welcome to my world . just call me
Fatieyha
I HATE YOU MORE THAN YOU HATE ME
Facebook
Dasboard | +Follow


PAGES

Story About Links


FOLLOW ME HERE

Wednesday, 20 June 2012 | 06:37 | 0 Love


Assalamualaikum :) Hai guys, Aku dah lama tak update blog kan? Dah bersarang dah pun haha. Jom baca entri aku dulu rilex rilex kan minda and otak korang sebelum melelapkan mata tuh. Ewahh ayat macam apa je kan xD. Okayy okayy okayy Single itu lebih baik bukan? Eceh tengok tajuk tak boleh blah tauu. Biasanya ayat 'single itu lebih baik or best' kerap digunakan oleh para para wanita seperti saya HEHEHE! K,Then, bila aku kesunyian maka nya aku lebih suka untuk menghiburkan hati yang lara Eh eh? Ayat macam apa je -oo- Okay jum tengok apa yang aku untuk menghiburkan haty aku lara ni :O 




 Walaweyyy! Gilaa lah! Korang kalau sakit haty ke sedih or what please lah hang out dengan kawan kawan korang sekurang kurangnya tenang lah jiwa tuh kan? Daripada duduk dekat rumah berendam air mata, layan lagu jiwang macam orang sakai tuh nak buat apa :D Ok Bhaiii ♥ ♥ 


Older Post